DE BESTE KEUZE, DE BESTE MERKEN & DE BESTE PRIJZEN

NIEUWS

IN DEZE RUBRIEK KAN U ALLES TERUGVINDEN OMTREND LEZA.

ROBLAND

MADE IN BELGIUM - MADE IN BRUGGE


Trotse verdeler van ROBLAND. Kom gerust even langs in onze schowroom voor meer informatie.

EXOSKELET EXOACTIVE

De extra portie kracht voor uw armen. Ontspannen klus, ook boven lichaamshoogte.


De extra portie kracht voor uw armen. Ontspannen klus, ook boven lichaamshoogte. Met het exoskelet ExoActive worden inspannende bovenhandse werkzaamheden vanaf nu kinderspel. In de droogbouw of bij het schilderen, bij het behangen of de montage, op muren of plafonds: de ExoActive geeft u de extra portie kracht als de armen moe worden. Bovendien wordt de nek ontlast. Minder lichamelijke belasting betekent: meer efficiëntie, meer concentratie op uw kwaliteitswerk en meer plezier in het werk. Het benodigde vermogen kunt u in een handomdraai aan het exoskelet regelen zodat het gericht ondersteunt waar het nodig is. Net als een rugzak is de ExoActive gemakkelijk en comfortabel te dragen en kan deze bovendien snel op uw individuele lichaamsafmetingen worden ingesteld. Ondersteunend: het actieve systeem maakt het mogelijk om te werken zonder moe te worden bij bovenhandse werkzaamheden Spaart uw krachten: helpt om overbelastingen blijvend te vermijden Geconcentreerd blijven: met de ondersteuning door de ExoActive blijft u langer aandachtig, de vermoeidheid vermindert en u werkt efficiënter Individuele regeling: keuze uit drie werkbereiken afhankelijk van de toepassing en regeling van het ondersteuningsvermogen in vijf standen mogelijk Makkelijk om te doen: als een rugzak, via verschillende instelmogelijkheden eenvoudig en snel aan de individuele lichaamsgrootte aan te passen Maximale bewegingsvrijheid: nauw aan het lichaam aansluitend Wasbaar: dankzij het eenvoudige wisselsysteem zijn de textiel- en riemonderdelen snel verwisseld Compatibel: onderdeel van het 18 voltsysteem van Festool met systeemaccu en alle hieraan verbonden voordelen Uniek: bij registratie binnen 30 dagen na aankoop geniet u van de volledige garantie (festool.be/service/garantie-all-inclusive)

SYS-POWERSTATION VAN FESTOOL

STOPCONTACT OM MEE TE NEMEN


Stroom. Altijd en overal. Werken wanneer u wilt, waar u wilt, met welke machine u wilt. Het SYS-PowerStation voorziet u onderweg altijd van stroom. Compact en mobiel slaat het daarvoor 1500 wattuur energie op. Dit maakt u volledig onafhankelijk van klassieke energiebronnen, zoals stopcontact, generator of bouwstroomverdeler. Genoeg vermogen voor iedereen. Het SYS-PowerStation biedt met continu 3.680 watt, en kortstondig tot 11.000 watt, voldoende vermogen voor alle gereedschappen met snoer – zelfs voor stofzuigers, grote zaagmachines en boorhamers. Zonder aan vermogen in te boeten – net zoals een heel normaal stopcontact van 230 volt. Planningszekerheid gegarandeerd. Onaangename verrassingen of werkonderbrekingen behoren nu tot het verleden. Vanaf nu is elke klus op de werf veilig planbaar. Nooit opnieuw zoeken naar stroom. Geen vervelend trekken van kabels, geen overvolle bouwstroomverdelers of problemen met uitschakelende zekeringen. U spaart tijd en geld. Capaciteit: - 70 m langssnede in vurenhouten balken (120 mm materiaaldikte) met de HK 132 - 62 m² beton slijpen met de RG 130 incl. stofafzuiging - 200 m² slijpen met de PLANEX LHS 2 225 incl. stofafzuiging

3 JAAR GARANTIE ALL-INCLUSIVE

!AANGEPAST! Festool Registratie Garantie All-Inclusive


Festool heeft beslist dat vanaf 1/1/2021 de dealer geen registratie meer mag doen voor de Garantie All-inclusive in naam van de eindklant. Om te voldoen aan de privacy-wetgeving (GDPR) moet de eindklant dit vanaf nu zelf doen.

Categoriënop de hoogte blijven

Volg ons op Facebook & twitter en blijf als eerste op de hoogte van al onze promoties en nieuwigheden.


Bij dit familie bedrijf kan je terecht voor professioneel gereedschap aan zeer correcte prijzen maar vooral met een geweldige service.


Timmerwerken Goethals, Zedelgem